BMW представила свій новий кабріолет 8 Series Convertible

64

Напередодні автосалону в Лос-Анджелесі одна прем’єра перестала бути секретом – BMW представила свій новий кабріолет 8 Series Convertible, який публічно покажуть в США.

BMW офіційно представила нове купе 8 Series в червні 2018 року, а в листопаді був розкритий і кабріолет 8 Series Convertible. Друга модель відродженого сімейства, що поєднує в собі динамічні характеристики і комфорт. У продажу версія з м’яким складним дахом з’явиться в березні 2019 року (купе буде доступне клієнтам до кінця 2018 року) і буде очевидно дорожче базової модифікації з жорстким дахом.

Кабріолет отримає тканинний верх чорного кольору, який за 15 секунд відкривається і закривається на швидкості до 50 км / год. На ринок кабріолет вийде з двома моторами – M850i ​​xDrive отримає 4,4-літровий бензиновий турбований V8 потужністю 530 к.с., а 840d xDrive буде оснащуватися 3-літровим 6-циліндровим дизелем потужністю 320 к.с. Незалежно від двигуна, коробка передач одна – 8-ступінчаста автоматична – а привід тільки повний.

Якщо говорити про дизайн, то кабріолет не має ніяких відмінностей від купе, якщо не брати до уваги нового даху. Зовнішність кузова і інтер’єру повністю повторює показану влітку дводверку. Хіба що кузов відкритої версії посилений, а за передніми сидіннями передбачені спеціальні відбивачі вітру, щоб заспокоювати потоки повітря при їзді з відкритим дахом, а в підголовники крісел вбудований підігрів для шиї. В якості опції доступні пакети зовнішнього декору Chrome Line і M Carbon, а також акустика Bowers & Wilkins Diamond Surround з 12-у динаміками і можливість декору важеля коробки передач, контролера iDrive, кнопки запуску двигуна і регулювання гучності аудіосистеми зі скла.