Nissan показав свій новий кросовер Terra S

499

Nissan на минулому напередодні в Філіппінах автосалоні показав унікальний кросовер Terra S. Стильна версія нового рамного позашляховика була тепло зустрінута як звичайними автолюбителями, так і представниками ЗМІ.

Крос відрізняється від стандартної версії Terra оновленим дизайном екстер’єру, а також захисним обвісом з незабарвленого пластика і масивними розширниками колісних арок. Крім цього, Nissan Terra S обладнаний оригінальними непропорційними гратами радіатора і ексклюзивними 20-дюймовими легкосплавними дисками. Також позашляховик отримає чорно-білий салон, оброблений шкірою, поліпшену мультимедійну систему з великим тачпадом, повністю цифрову приладову панель і багатозональний клімат-контроль.

Приводити в рух Terra S буде 2,5-літровий турбодизель агрегат YD25 DDTI, що розвиває потужність до 190 к.с. і крутний момент в 450 Нм. Працювати силова установка буде спільно з інноваційною 7-ступінчастою автоматичною КПП. Моторна гамма нового кросу включає в себе і 2,5-літровий 184-сильний бензиновий «атмосферник». Залежно від обраної комплектації, позашляховик отримає задній або повний привід. Про належність позашляховика до спеціальної S-серії будуть нагадувати шильдики з буквою S, розташовані на підголівниках передніх сидінь.